Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VÁLTOZZ VELEM! ÉLETMÓDPROGRAM

2017.12.30

Változz velem!

 

2018. duci forradalma!

 

Ha most nem sikerül, akkor nem akarod igazán!

 

valtozz-velem-ebook-borito.jpg

 

 

Néhány pillanatkép kövér létem borzalmas emlékeiből

 

A londoni repülőtéren beszálláskor az egyik légiutas kísérő kedves mosollyal megjegyezte: én vagyok a világ legszebb kismamája. Ennek a szépséghibája csak az volt, hogy nem voltam állapotos, de nagyjából úgy néztem ki, mint egy 7 hónapos terhes kismama.

 

Az összes boeing repülőgép esetén rövidnek bizonyultak a biztonsági övek, ezért az utóbbi években megtanultam minden felszálláskor feltenni azt a megalázó kérdést, hogy kaphatok-e övtoldót.

 

Egy csapatépítőn egy kalandparkban jártunk, ahol nagy félelmek közepette rábeszéltek a kollégák, hogy én is csússzak át a másik oldalra a kötélpályán. Belementem, nagyon boldogan indultam neki a kihívásnak, csak épp egyik heveder sem volt elég nagy ahhoz, hogy rám jöjjön.

 

Valamiért mindig is vonzott a jégkorcsolya pálya. Elmentünk a Városligeti pályára életemben először. Gyerekded izgalommal próbáltam a korcsolyákat. Annyira vastag volt a vádlim, hogy egyikben sem éreztem magam biztonságban. Azóta sem voltam a pálya közelében, 5 év telt el.

 

A szerelmem, akiért 8 évig rajongtam, titokban egy másik nőnek 2, azaz 2 gyermeket nemzett. Amikor ezek kiderültek, ezt mondta: „Csak hagytalak az álomvilágodban élni….”

 

Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy mind közül ez volt a legpokolibb érzés az összes kövérségemből eredő megaláztatás. Amikor minden porcikáddal rajongva szeretsz valakit, akinek nagyjából semmit nem érsz. Majd rájönni, hogy 8 év úgy telt el ebből a rövid életből, hogy azt végig ettem zaba orgiákon és közben Ő valaki mást tett boldoggá, aki szép, karcsú és életvidám volt. Én pedig a gurulós irodai forgószékemben vártam a csodára ahelyett, hogy 8 év alatt tettem volna a fittségemért. Pontosan 12 éven át képes voltam tudomást sem venni arról, hogy 1000 ígéretet tettem a fogyásomért, és egyetlen egyet sem tudtam betartani. Senki mást nem okolhatok azért, mert ilyen kövér lettem. Egyedül én vagyok a felelős a hízásért, a gyengeségemért, az önsajnálatért. Könnyebb volt másokat hibáztatni, könnyebb volt az evésbe menekülni. Könnyebb volt, mert egyszerűen nem volt erőm ahhoz, hogy belenézzek a tükörbe, és lássam az eltorzult testemet.

 

Ezért inkább ettem...

 

Addig sem gondoltam másra, és az evés okozta boldogság tompította a külvilág zaját. Csak én és a nutellába ágyazódott kiskanál voltunk az ágyamon. Szólt a tévé, ment a barátok közt főcíme, és én hétről hétre, hónapról hónapra csak halogattam mindent. Mígnem ráeszméltem, hogy valóban álomvilágban éltem. Vágytam a boldogságra, de pont én voltam az, aki megfosztott ettől.

 

2017. januárjában meghoztam egy döntést. Azt a bizonyos „átkattanó” döntést, amely felforgatta az egész életemet. Így született meg a Duci dívány és így történhet az, hogy ma a Változz Velem! Életmódprogramot elhoztam Nektek!

 

Gondolataimat, tudásomat és a programom minden egyes fontos tényezőjét egy Változz Velem! E-bookban foglaltam össze. Benne van minden, amire szükségetek van. Ezen kívül semmi más nem kell ahhoz, hogy szembe tudjatok nézni azzal a döntéssel, amely engem is rávezetett a helyes útra. A fogyás egy törékeny üvegút, ami összetörhetett volna a lépteim alatt, ha nincs elég motivációm és megfelelő célom. Az a jó hírem van, hogy a történetemmel és a közös utunkkal mutatni tudom az irányt, ezáltal ez nem lesz számotokra ismeretlen ösvény. Ha pedig látjátok merre kell menni és milyen utat kell hozzá bejárni, észre tudjátok majd venni a sors utatokba küldött ajándékait. Ugyanis ezen az utazáson kinyílik a világ előttetek, és új célokat találtok majd. Ezek az új álmok pedig teljesen más megvilágításba helyezik majd az életeteket és az ebben betöltött helyeteket. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, csak velem tartani!

 

Egyedülálló módon élőben fog történni a közös átalakulásunk. Ti és én. Együtt! Erről fog szólni a következő év.

 


Hányszor próbáltál eddig változni? Hányszor hagytad abba?

Hányszor fogadtad meg, hogy most nem vallasz kudarcot.

Mégis megtörtént? Nem akartad igazán! Te is tudod, én is tudom!

A megoldás kulcsa itt van a programban és Neked csak egy dolgot kell tenned:

MOST AZ EGYSZER CSINÁLD VÉGIG VELEM! VÁLTOZZ ÁT VELEM!

 

uj-elet-var.jpg

 


 

VÁLTOZZ VELEM! ÉLETMÓDPROGRAM

 

A program eszközeit a részletes, 59 oldalas E-book tartalmazza, amelyet itt tudsz letölteni.

nyil.jpg

 

DUCIFORRADALOM GYAKORLATI EBOOK

 

 

A program tartalma:

1. Helyes, hormonegyensúlyt is támogató étkezés

2. Duciknak szóló testmozgás

3. Zsírégetést és sejtregenerációt támogató étrendkiegészítő támogatás

 

 

Az életmódprogramot itt tudod igényelni:

nyil.jpg

ÉLETMÓDPROGRAM IGÉNYLÉSE

 


 

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOK:

 

Duciforradalom csoport ingyenes programja

ingyenes támogatás a Facebook csoportban

(Regisztráció nem szükséges)

1. A program most olvasott ingyenes E-book tájékoztatója a sikeres fogyáshoz

2. Minta étrend – nem személyre szabott

3. Dia blogján megosztott napi étrend és edzésterv követése

4. A programban elérhető étrendkiegészítők (opcionális) alkalmazása


 

DUCI ELIT életmódprogram

(Regisztráció szükséges)

44.000 HUF

2018.05.15-éig 35.500 HUF kedvezményes igénylés

 

1. Személyre szóló 64 oldalas E-book információs csomag a testünk működéséről, a táplálkozási alapszabályokról, a fogyás lelki tényezőiről és személyre szóló energiaszükséglet számításról

2. Személyre szóló étrend  – szabadon variálható ételekkel 5 étkezésre bontva: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, ezek tápanyag eloszlása (szénhidrát, fehérje, zsír és ezek helyes tápanyag aránya)

3. Edzésterv ajánlás

4. Motivációs videó sorozat, egyedi tartalmak a Duci ELIT Facebook csoportban

5. Örök tagság a Duci ELIT Facebook csoportban és a későbbi programokra

6. Személyes program elemek - személyre szabott életmód

7. Folyamatos étrend bővítés díjmentesen

8. 10kg fogyásonként újra tervezés díjmentesen

9. Folyamatos online kapcsolattartás

10. Kontroll, elakadás esetén támogatás, újratervezés

11. Belgyógyász (endokrin) főorvosi támogatás; hormonvizsgálatok, közös étrendtervezés az orvossal

Laborvizsgálatok, konzultáció, együttműködés az orvos-beteg-táplálkozási tanácsadó között az optimális siker érdekében.

 

Hogyan készült az ELIT program?

c9c836236f976fd55e18b6091333ac05--rbol-plantado-en-una-pila-de-libros-verdes.jpg

Készítettem egy mindenki számára elérhető általános tájékoztatót, ahol a táplálkozási rendszer és  a hormonrendszer működésének elvein alapuló tudásanyaggal szeretnék segítséget nyújtani.

 

A szervezetünk működése rajtunk múlik.

 

Ha a testünk a számára szükséges táplálkozási rendszert élvezi, és azt kapja tőlünk, amire szüksége van, akkor együttműködik velünk, partnerünk a fogyásban.

 

Ez egy általános érvényű információs kisokos.

 

 

TÖLTSD LE ITT!

felkialtojel.jpg

DUCIFORRADALOM - ELMÉLETI EBOOK

 

A SZEMÉLYRE SZABOTT DUCI ELIT PROGRAM

 

1.) 64 oldalas ismeretanyag a valós fogyás teljes módszertanáról.  A 4 tudományos táplálkozási alapelv összes ismertető módja Rád nézve:

 

  1. Mennyit kell enned?
  2. Milyen összetételben, CH, fehérje, zsír arányok Rád kiszámított pontos értékeiben?
  3. Milyen étkezéseken mennyit, milyen arányban, mikor kell enned?
  4. Pontosan makrókra lebontott étrend ajánlást kapsz, amelyet folyamatosan tudunk variálni, újra ajánlani. Egyúttal megtanítalak arra, hogy önállóan is képes legyél étrendet összeállítani a Rád szabott elvek mentén. 

2.) Részleteiben is kibővített ismeretanyag a lelki tényezőkről, pontról pontra.

3.) Jogosulttá válsz egy ELIT fb csoportba belépni, ahol a LIVE tréningeket fogom Life coachként tartani..

A tréningek témája: stresszkezelés és lelki éhség, életvezetési módszerek a sikeres fogyáshoz, családi támogatói rendszer, kitartás és hosszú távú elköteleződés, stb.

A csoportban ezen felül beszélgethetsz a sorstársaiddal, velem is.

4.) Innentől kezdve 10 kiló fogyásonként :) újra számoljuk a számodra szükséges étkezési értékeket. Ha igényeled, ehhez rendszeresen kapsz új étrend ajánlást, de ha önállóan szeretnél étrendet összeállítani, akkor a makrók és pontos értékek meghatározásában segítek továbbra is.

5.) Segítségemre van endokrinológus szakorvos és hormonspecialista orvos, akivel közösen dolgozunk azokon az étrendeken, amelyek erre indokot adnak.

6.) Újratervezünk, ha szükséges. Ez a program része.

 

 

A program egy életre szól!

 

Az árát egyszer kell megfizetned, ám a következő hosszú hónapok során az online konzultációk, az eredményeid kiértékelése, az étrend ajánlásod változtatása/módosítása és a további segítségnyújtás díjmentes. A kezedet többé nem engedem el.

 

2 Hetente kapsz motivációs tréninget ahhoz, hogy megküzdj az érzelmi evéssel, az ételek stresszoldó és örömfokozó faktoraival.

 

Az orvosi konzultációk, a fogyókúrás szerek, a fogyókúrával kapcsolatos előadások, életmód tanácsadó könyvek, a dietetikusra vagy egyéb szakértőkre áldozott költséged ennek többszöröse lenne rendszeresítve.

A 74 oldalas tudásanyag mindent tartalmaz, amit Neked tudnod kell az egészséges élet fenntartásához! Ezen felül jár az étrend ajánlás, az edzésterv ajánlás, a fejlődési napló és az ELIT facebook csoportbeli interaktív élet, illetve a tréning sorozat.

A döntés mindig a Tiéd!

 

 
 

LÉGY RÉSZESE AZ ÁTALAKULÁSNAK ÉS VÁLTOZZ VELEM!

                                                                                    nyil.jpg

Tarts velem a Duciforradalom Facebook csoportban!

 

Olvasd a blogom a Facebook oldalamon!

 

valtozz-velem-ebook-borito.jpg