Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Otthonom a testem

2018.03.22

 

20180320.jpgTörténetem és sorsom több vonatkozásban is fordulópontokat élt meg az elmúlt több, mint 1 év során. Az eddig tartó út nem volt gördülékeny, engem is kísértett az élet örökös vihargenerátora. Egyetlen egy dolog uralta viszont végig, a nehézségek ellenére, ez pedig a valódi vágyakozás a boldogabb élet felé. Nagyon komoly étkezéssel összefüggő zavarral küzdöttem. Sokáig nem értettem, hogy miért uralja az egész életemet az étel. Rengeteg önfejlesztő pillanat kellett ahhoz, hogy tudatosan meglássam az érzelmileg instabil evési vágyak mögött a lelki vonatkozásokat. Megoldást kellett rá találnom, hogy ebből kilábaljak. Más eshetőség nem volt számomra. Tudtam, hogy annyira súlyosan elhízott vagyok, hogy az rövid időn belül egészségügyi kockázatokat is bevonz majd a mindennapjaimba. Tudván, hogy a túlsúly milyen mentális terheket rótt rám, semmiképp nem kívántam magamnak még több zsákot a vállamra. Nem betegség és nem külső ráhatás nyomán léptem a jobb élet felé. Egyszerűen magamban éreztem annak nyomasztó zakatolását, hogy nem élhetek bezárva a testi megalkuvásaimba. Étel és boldogság között lavírozva eldöntöttem, hogy a mámorító zaba-orgiák helyett én a jövőmet választom.

Ennek a folyamatnak az útjára lépése egyáltalán nem volt egyszerű és magától értetődő. Tollat ragadtam hát, és az erről szóló gyakorlati tapasztalataimat és a számomra megoldást jelentő segítő módszereket összefoglaltam első lelki vonatkozású könyvemben. 41 elektronikus könyv oldalban fejtettem ki, milyen volt a viszonyom az étellel, és hogyan lettem úrrá a kapcsolatunk normalizálásán. Mondandómat két fejezetben meséltem el. Egyrészt kifejtettem gondolataimat az ételről és a helyén való kezeléséről. Másrészt elmesélem, hogyan tanultam meg szeretve enni. Ez nem az a könyv, amely azt meséli el, hogyan készíts étrendet pontról pontra. Ez az olvasmány abban segít, hogyan tudj uralkodni az érzelmek ételbe fulladó végpontján, és hogyan köteleződj el igazán saját magad mellett a stresszel és tragédiákkal szemben életmódváltásod javára.

 

Olvass bele!

 

OTTHONOM A TESTEM

 

Ajánlom minden duci lánynak, aki örökösen próbálkozik,

de sosem ért célba eddig az érzelmi evés árnyéka alatt.

 

Az elektronikus könyv megrendelhető 2018.03.22-étől

 

E-KÖNYV MEGRENDELÉS ITT

 

Az elektronikus könyv ára: 4.480,- HUF.

 

Ajándékom minden megrendelő olvasónak 1 napos személyre szabott étrend,

hogy lásd, hogyan kell számolnod és tervezned a kiegyensúlyozott étrendedben.

 

kulcs.jpg

A könyv ára része az ELIT program csatlakozási díjának, így aki a későbbiek során személyre szabott életmódprogram tag szeretne lenni, ennyivel kevesebb regisztrációs díjon lehet az Ezúttal Lefogysz Irányított Táplálkozással program részese.

 

 

 

                                                              OTTHONOM A TESTEM