Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

FONTOS INFORMÁCIÓK A PROGRAMOK IGÉNYLÉSÉRŐL

2018.01.11

Sziasztok!

 

Nagyon fontos számomra, hogy elégedettek legyetek a csoportban zajló információ átadás és tudásanyag minőségével, illetve mindig korrekt tájékoztatást tudjak adni minden, az ingyenes és díj ellenében elérhető tartalommal kapcsolatosan.


 

2017. nyarán úgy döntöttem, hogy megvalósítom az év során előtört új céljaimat, melyek egyben álommá is formálódtak. Ez az oka annak, hogy 12 év pénzügyi területen töltött idő után a táplálkozástudományi, sport és coach területre kezdtem fókuszálni. Így lettem életmód és sporttáplálkozási tanácsadó, életviteli life coach. Jelenleg pedig a Fitness Company őszi tanévének Fitness Instruktor hallgatója vagyok amellett, hogy hormontanácsadó képzésen is haladok párhuzamosan. Jelentkeztem a Semmelweis Egyetemre az idei felsőoktatási felvételi időszakban és reményeim szerint a dietetikus szakma leendő szakembere leszek pár év múlva. A szolgáltatások közvetítése és a támogatásom így indult.  


 

Bármi, amit kommunikálok, az tanult és/vagy tapasztalat útján történő információ halmaz. 12 éven át küzdöttem túlsúllyal és az abból való kilábalással, megannyi alkalommal sikertelenül. 2017-ben rátaláltam a módszertanra, ami mindent megváltoztatott, ahol végre megtanultam a valós, zsírból történő és tartós fogyás lépéseit. Megértettem, hogy mindaz, amit eddig fogyásnak hittem, egy laza mozdulattal bekerülhet a darálóba. Minden korábbi igyekezetem rossz módszerekre építkezett, ezért a fogyásaim mindig hízásban végződtek. Meg sem álltam 151 kg-ig. A kövérséget megélni legalább annyira szörnyű volt, mint amennyire előnyös számomra, hogy jelentős mennyiségű valós tapasztalatot gyűjthettem annak fizikai és mentális nehézségeiről. A táplálkozási szakértő képzésen megtanultam mindent az alap tápanyagokról, az emésztési folyamatokról és az étrend készítésről. A life coach képzésen magamat is megismertem teljesen más szemszögből. Más emberek bántó viselkedésére megtanultam fejet rázni, illetve az örökös bizonyítási vágyat (megfelelési kényszert) le tudtam küzdeni magamban. Az edzővé válás alatt mélyreható tudást nyertem az ízületek mozgásairól, az izmok eredéséről/tapadásáról, a sejtek működéséről. Ezzel párhuzamosan a sport pszichológiája és az edzéselmélet módszertana is a tudástáramat ékesíti. Ezzel adódik össze a saját testemen megélt, kövérségből eredő sok-sok ismeret, megélt szenvedés, a súlytöbbletből adódó fizikai korlátok személyes megtapasztalása. Kakukk-tojás vagyok az edző képzésen, mégis talán a legszerencsésebb, mert testközelből értem, mit jelent a fájdalom, a fáradtság, a hízás és a fogyás – vegyítve a képzési tudásanyaggal ez a kövérség leigázásának szuper fegyvertára. Ebben szeretnék tovább fejlődni, tanulni és másoknak is támaszként szolgálni.


 

Eltel már pár nap, mióta a Változz velem! E-book feltöltésre került. 8825 letöltés történt, ennyien voltatok kíváncsiak a könyv tartalmára.

 

 

nevtelen.png

 

                                             

 

Ez számomra arra ad következtetést, hogy:

 

- Nagyon sok a fogyni vágyó a csoportban, aki rettentően szeretne a súlyfaragásban győztessé válni,

 

- Sokan nem vagytok kellő tudás birtokában a valós fogyás és a helyes életmódszabályok tekintetében, de vágytok a tudásra,

 

- Reményeim szerint az anyag tartalma hasznos, érthető számotokra és kellő segítséget nyújt ahhoz, hogyan lehet extrém vagy akár enyhe túlsúllyal is a fogyás útjára lépni. Elsőre talán sok és rengeteg olyan tartalom van benne, amelyet eddig máshogyan alkalmaztatok (pld. a szénhidrát mértéke jóval kisebb volt), hiszen a köztudatban nem azt az elvet képviselik, ami a tényleges jól-létre ad támaszt. Nagyon sok sajnos a multik érdeke abban, hogy a betegséget gyógyszerrel és sanyargató diétával gyorsan kezeljék ahelyett, hogy végleges megoldás születne.


 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓK A PROGRAMOK IGÉNYLÉSÉRŐL

 

felkialtojel.jpg

A mai napon feltöltöttem az oldalhoz kapcsolódó szolgáltatások új ÁSZF-jét a weboldalra mert a rendszer működése alatt született tapasztalatok segítségével én is rengeteget tanulok a hatékonyságról. Célom pedig egyértelműen csak az lehet, hogy a lehető legoptimálisabb, gördülékeny és érthető legyen az elérhető támogatások köre.

 

A lendületetek megsokszorozódott a Változz velem! programmal. A jövőben így konkrét egyeztetett naptári időpontra készítek étrendeket vagy ELIT életmódprogramokat. Ezt még a megrendeléskor és a díj teljesítése előtt tisztázzuk előre, korrekt módon.

 

Jelenleg január 24-éig várólista van érvényben. A lehetséges programok regisztrációjakor a jelentkezés alkalmával kérlek mindig olvassatok el a visszaigazoló mailben található ÁSZF-et, mert a program kiküldés gyakorlata változik. Minden jelentkezés nagy öröm számomra, de a kezem közül nem adom ki a program készítést és étrend összeállítást, így körültekintően és alaposan dolgozva úgy tudok minőségi munkát végezni, hogy időpont foglalásokat rögzítek a csomagok készítésére. A táplálkozás a program 90%-os sikerét adja. A mozgás segítség, a táplálékkiegészítők hatékonyabbá teszik, de mindezek hiába részesei az életmódváltásnak, a helyes étrend nélkül mindent hiába alkalmaztok. Helyi zsírfogyasztás nem létezik, ezért bármilyen testfelületen csak úgy tűnik el a zsírpárna, ha az étrend helyes és az be is van tartva következetesen.


 

 

ÉTRENDEK ÍRÁSA

 

Életmód tanácsadóként olyan étrendek megírásában tudok támogatást nyújtani, ahol nem betegség kezelésére irányul az étrend. Hormonális problémák esetén viszont maximális erőbedobással tudok étrendet tervezni.

Számomra nagyon fontos a NŐI körkép, ezért is kezdtem hormontanácsadói képzést. Minden második regisztráció tartalmaz valamilyen hormonális elváltozás sejtést vagy diagnózist.

Azt vallom, hogy az elhízás kettő fő oknál fogva történik:

- lelki tényezők,

- hormonális tényezők.

A megoldás pedig 7 szuper fegyverrel érhető el:

- lelki tényezők támogatása,

- tökéletesen betartott, helyes étrend,

- hasi zsír csökkentése - hormonális kiváltó okok melegágya,

- anyagcsere helyreállítása,

- aktív, napi duci sportolás,

- elegendő folyadékpótlás,

- étrendkiegészítés (opcionálisan).


 

 

HORMONSPECIALISTA ORVOSI HÁTTÉR

 

Munkámat szeretném úgy végezni, hogy elmondhassam, minden eszközt megragadtam a lelkiismeretes és támogatói szempontok alapján. Emiatt hormonspecialista orvossal együttműködve írom az étrendeket a jövőben – indokolt esetek mindegyikében. Amennyiben a regisztrációkor felmerül, hogy vélt vagy valós hormoneltérésekkel nézünk szemben és nincs megfelelő hormonvizsgálat a kezetekben, hormonlaborban van lehetőségetek ennek elvégzésére, és az eredmények értelmében orvosi javaslatot is figyelembe veszünk a táplálkozás beállítására. Ennek lebonyolítására a programokon belüli támogatásom közreműködő.  A hormonspecialista főorvos étrendet nem ír, csak javaslatot ad élelmiszerek használatát vagy elhagyását illetően, és ezek alapján szabom személyre a programokat. Azért tartom ezt kiemelkedően fontosnak – tanulmányaim és a megszerzett tapasztalatok alapján – mert a hormonális egyensúlyvesztés az egész szervezetre és annak működésére is hatással van. A hormonális egyensúlytalanság lehetséges következményeit nagyon komolyan kell venni:

- kimerültség (allergiák, immunrendszer gyengeség, fáradékonyság, ingerültség),

- emésztési zavarok (puffadás, székrekedés, hasmenés),

- anyagcserezavarok (inzulin rezisztencia, elhízás),

- hormonális zavarok (pajzsmirigy alulműködés, nőgyógyászati problémák, meddőség, ciszták).


 

 

Egy életmódprogram csak akkor működik, ha élhető és tartható. Ez a kiindulás minden életmódváltás sikeréhez. Ebben próbálok a Duci dívány összes olvasójának útmutatást adni és bízom benne, hogy szakértővé válásom alatt minél több duci lélek evez kiegyensúlyozott álló vizekre. Az, hogy az átalakulásomnak és szakemberré válásomnak élőben vagytok szemtanúi, számomra nagyon fontos és örömmel osztok meg minden ezzel összefüggő tudást, tapasztalatot, sikerpillanatot.

 

 

Köszönöm, hogy itt vagytok! Változzatok velem!