Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

BLOG

Drága fogyni vágyók!

 

 

Dia vagyok :-)

 

dia111.jpg

 

Életmód tanácsadó - (sport) táplálkozási szakértő, Életviteli & wellnesz & gastro Life coach.

 

 

12 év gyötrelmes, extrém túlsúly után életmódot váltottam.

Csúcspontom a 151 kg-os mért eredmény volt (volt az nem hivatalosan többi is).

Ekkor mindent megváltoztattam az életemben.

 

Elvégeztem egy életmód tanácsadó képzést, egy life coach képzést és jelenleg fitnesz instruktor képzésre járok, edző leszek. Egy teljes tanévet töltök el edzőteremben tanárokkal és diák társaimmal, hogy mindent megtanuljak a testformálás gyakorlati oldaláról, anatómiát, edzéselméletet, sport pedagógiát és sport pszichológiát tanulok. Nem csak csinálni, hanem érteni és tudni szerettem volna a testregenerálás minden mozzanatát. Ez csak az első állomás, ugyanis jelentkeztem az idei felsőoktatási felvételi időszakban a 2018. szeptemberi tanévkezdésre a Semmelweis Egyetemre, ápolás és betegellátás szakára, ahol a dietetika szakirányt veszem célba. Ez életem nagy álma. Eredetileg közgazdász diplomám van, 13 éve gurulós forgószékben kezdtem a felnőtté válást. Ennél fogva egy merőben más küldetést találtam és ehhez csak egy döntést kellett meghoznom: lefogyok végre. A fogyás felnyitotta a szemem, igazi szerelemre leltem a témában. Ez idő alatt 50 kilótól szabadultam meg.

 

Életmód tanácsadó képzésen hozott össze az élet azzal a módszertannal, ami az egyetlen megoldást nyújtotta, ez pedig a tudományosan elfogadott egészséges és zsírból történő fogyás táplálkozástana. 2017-ben belemélyedtem. Rájöttem, hogy csak akkor érhetek el tartós és életre szóló sikert, ha nem sanyargatom magam és a testem önműködő folyamatait támogatom: azt kapja, amire szüksége van. Emiatt elítélem - az általam is oly sokszor próbált - szénhidrát szegény és fehérje dús étkezési rendszereket, csak a kiegyensúlyozott és tápláló étkezések hoznak ugyanis valódi fogyást. A csoportban ennek a szemléletnek a hirdetése a célom és rávezetni arra mindenkit, hogy nincs szükség csodadiétákra a valódi fogyáshoz!!!!

 

Tapasztalatim okán 2 db E-book-ot írtam, melyek ingyenesen letölthetőek.

 

nyil.jpg

 

DUCIREFORM - A DUCI Dívány KÖNYV.pdf

 

DUCIDÍVÁNY - VÁLTOZZ VELEM ÉLETMÓDPROGRAM DIÁVAL.pdf

 

VÁLTOZZATOK VELEM!

 

Cikkek

VÁLTOZÁS

2017.09.10

VÁLTOZNI ANNYIT JELENT, HOGY KINYÍLIK EGY ÚJ AJTÓ, AMIN AZ ISMERETLENNEL NÉZÜNK SZEMBE!
 

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

HOGYAN JUTOTTAM EL A KANAPÉTÓL A NAPI SPORTIG?

2017.09.02

A testi fájdalom nem valós, csupán a gyengeség hangja, amit el lehet nyomni.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Hogyan álljak neki az életmódreformnak?

2017.09.01

Az életmódváltás legfontosabb lépései...

boritokep.jpg

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Egy kövér lány Párizsban...

2017.08.31

A várva várt felérkezést az Eiffel-be úgy kellett volna megélnem, hogy egész Párizst látom a város legmagasabb pontjáról...

Ehelyett azt lestem, hol van szabad hely, ahová le tudok ülni...

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

KÖVÉR LÉT vs ÖNELFOGADÓ ÖNÁMÍTÁS

2017.08.30

A kövérség az az állapot, amit lehet elfogadással megélni, de el fog jönni az a pillanat, amikor ezért kemény árat fogunk fizetni.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Minden nap megküzdök saját magammal!

2017.08.25

Szenvedni kell, küzdeni kell... Másképp nem megy!!!

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Nincs idő helyesen étkezni?!

2017.08.25

Amikor kövér voltam, soha nem volt elég időm magamra főzni egészséges ételeket. Persze elhízni 12 éven át volt megfelelő időm és lehetőségem... Kinek hazudunk? Másoknak vagy magunknak?

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Fogyásom újraértelmezett kiindulási pontja

2017.08.23

Felébredve a tespedéssel töltött csipkerózsika álmomból, minden lépéssel azért teszek, hogy darabokra törjem az üvegkoporsómat, amiben 12 évet töltöttem el.

img_4851.jpg

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Dagi lányból edzőtermi királylány

2017.08.21

Dagi lányból edzőtermi királylány...

Dagi lányként minden valamirevaló örömforrást hanyagoltam, elzártam magam az élettől. Egy valaminek hódoltam csupán: énekeltem. Minden érzést, minden fájdalmat, minden ábrándot kiénekeltem a négy fal között, így keveredtem a zene rajongójaként egy tehetségkutató élő felvételére, ahol nézőként szemléltem vágyálmaimat megvalósító szereplőit a műsornak. Ott ültem, szemembe vakított több reflektor és én azt éreztem, hogy a vakító fény melege arra sarkall, hogy lássam az életet magam körül és másszak ki a bezárt világomból. Milliók szeme láttára énekeltek a tehetségek a színpadon és ámulattal bámultam arra, hogy álmaik épp valóra válnak, míg én hagyom magam teljesen tönkre tenni. Nekem is vannak álmaim, én is több millió ember előtt szeretnék egyszer valami nagyot alkotni, ami értelmet ad annak, hogy megszülettem.
Szembenéztem tehát a tükörben látható torz testtel és az akkor még cseppet sem kimagasló önbizalommal úgy döntöttem, hogy egy utolsó esélyt adok magamnak.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG

Blog

2017.08.21

"Mindenki le tud fogyni, csak én nem..." - gondoltam százszor és ezerszer. Nem hittem el, hogy képes vagyok rá.

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: BLOG